Contact:

Deschide Google Maps Deschide Waze

Optica medicala Suceava: depistati timpuriu problemele de vedere

Intr-o lume din ce in ce mai conectata digital, sanatatea vizuala este mai importanta ca oricand. Bazati-va pe serviciile profesionale optometrice pentru a urmari evolutia cresterii sau stagnarii dioptriilor si nu numai. Dupa cum bine stiti, una din locatiile noastre este in Suceava. EXPERTOPTIC isi continua misiunea de a oferi servicii de calitate, de consultata si de vanzare a ramelor de ochelari – si a produselor si serviciilor conexe – la inalte standarde. In locatia noastra din Suceava va puteti programa pentru consult gratuit. 

De la copii la adulti, toata lumea poate beneficia de consult optometric, pentru a preveni problemele de vedere. Aparatura moderna cu care am dotat locatia ne permite sa realizam acest tip de consult in deplina siguranta, simplu si rapid. 

EXPERTOPTIC, servicii de reparatii ochelari Suceava 

De asemenea in cadrul magazinului nostru din Suceava cei interesati pot opta pentru serviciile noastre de reparatii ochelari. Timpul este pretios pentru toata lumea, asadar vom repara rapid, chiar pe loc daca este posibil. 

Este timpul pentru o noua pereche de ochelari de vedere? Asigurati-va ca stiti ce dioptrii aveti, optati pentru consult in acest sens. Mai apoi puteti alege ramele de ochelari dintr-o gama vasta, de la unele dintre brandurile de renume: Vogue, Furla, Guess si nu numai. De asemenea pentru lentile am ales sa colaboram cu producatori renumiti, asadar la EXPERTOPTIC veti gasi calitatea de care aveti nevoie. 

Va invitam sa vizitati locatia EXPERTOPTIC din Suceava unde veti putea proba cate perechi de rame doriti. Consilierii nostri sunt gata sa va ajute.