Contact:

Deschide Google Maps Deschide Waze

EXPERTOPTIC este lantul de magazine de optica medicala cu servicii complete, de la consultanta la reparatii ochelari Roman, dar si in toate celelalte locatii. Echipa noastra este gata sa va ajute sa va alegeti ochelarii de vedere de care aveti nevoie! In plus, puteti solicita si servicii de optometrie Roman, consultul este gratuit!

Consult optometric in Roman

Inainte de a va alege noua pereche de ochelari de vedere sau lentile de contact cu dioptrii recomandam efectuarea unui consult optometric. Puteti face asta in cadrul magazinului EXPERTOPTIC din Roman si din celelalte locatii din tara.

Va oferim ofera o gama completa de servicii de consultanta optometrica, pentru a ajuta clientii sa-si imbunatateasca vederea. De la examinarea ochilor si testarea vederii la prescrierea ochelarilor si ajustarea acestora, expertii optometristi va ofera servicii personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecarui pacient.

Va puteti programa aici, din pagina noastra sau telefonic.

Reparatii ochelari in Roman

Daca se intampla sa aveti nevoie de ajustari rapide sau de reparatii ochelari Roman contati din nou pe EXPERTOPTIC. Ne asumam sa reparam rapid, in locatie, astfel incat sa minimalizati disconfortul creat de situatie. Reparam pe loc, plecati de indata cu ochelarii de vedere!

Sunteti in cautarea unui magazin de optica medicala in Roman? EXPERTOPTIC este locul pe care trebuie sa il descoperiti! Preferati sa nu mai amanati un consult optometric si de la primele semne ca vederea este afectata si neclara optati pentru ochelarii de vedere necesari. Consilierii nostri sunt prompti si va ajuta sa gasiti ochelarii de vedere care vi se potrivesc, estetic, dar si din punct de vedere al bugetului disponibil.

Merita sa ne vizitati!