Contact:

Deschide Google Maps Deschide Waze

EXPERTOPTIC – servicii complete de optometrie din Radauti

Bun venit in magazinul nostru de optica medicala EXPERTOPTIC din Radauti! Aici, la fel ca in oricare alta locatie a noastra, ne vom asigura ca fiecare client gaseste rezolvarea cererii sale. Pot fi programate consultatii de optometrie Radauti, gratuite. 

Consilierii nostri vin in intampinarea clientilor cu servicii complete, inclusiv de asistenta pentru alegerea ramelor potrivite. In aceeasi locatie puteti solicita servicii de reparatii ochelari Radauti. Poate fi vorba de o interventie minora, de un brat rupt sau un subur lipsa. Cert este ca intelegem ca ochelarii de vedere va sunt indispensabili si vom repara pe loc! 

Cand ati facut ultima verificare a dioptriilor?

Va recomandam sa nu mai amanati verificarea dioptriilor. Fie pentru ca inca nu ati facut asta niciodata, fie ca deja purtati ochelari si ultimul consult este mai vechi de un an, programati-va curand la un consult. La EXPERTOPTIC consultatii Radauti reprezinta un serviciu gratuit pentru toata lumea. Procedura este simpla si usor de parcurs. Puteti opta pentru programare telefonica la sediul din Radauti sau online, prin completarea formularului. 

In magazinul nostru din Radauti, la fel ca in oricare alta locatie EXPERTOPTIC, veti gasi disponibile colectii de rame de ochelari pentru el si ea. Sunt de la branduri de renume, intr-o diversitate de culori si marimi, stiluri si preturi. Recomandam sa probati diverse optiuni. Atunci cand veti alege rama potrivita, confortabila si care se identifica perfect cu bugetul disponibil fiti siguri ca o veti purta cu mandrie si placere. Va face parte din look-ul dumneavoastra zi de zi. 

Va invitam sa descoperiti EXPERTOPTIC din Radauti, magazinul de optica medicala dedicat sanatatii ochilor dumneavoastra.