Contact:

Deschide Google Maps Deschide Waze

Consultatii gratuite si produse menite sa va ofere o vedere clara

Atunci cand durerile de cap, ochii rosii si obositi isi fac aparitia este recomandat sa mergeti la un control. Magazinul nostru de optica medicala Falticeni va asteapta cu personal calificat si cu echipamente moderne prin care veti reusi sa va testati vederea si sa aflati dioptriile pe care le aveti.

Dupa ce veti stabili toate aceste detalii, veti putea trece la configurarea perechii de ochelari potrivite pentru dumneavoastra. Daca nu sunteti adeptul ochelarilor, puteti opta oricand pentru lentile de contact. Colaboram cu furnizori de incredere, intocmai pentru a va oferi produse calitative de care sa fiti multumiti. Lentile, rame sau diverse accesorii dedicate acestor produse, pe toate le gasiti in gama magazinului de optica medicala EXPERTOPTIC Falticeni.

Programati o vizita in magazinele EXPERTOPTIC

Este simplu sa va programati la consultatii ochelari Falticeni. Cu un simplu click reusiti sa stabiliti o data potrivita. Nu mai amanati acel consult care va poate spune daca este necesar sa purtati ochelari. Cu cat intarziati sa va programati, cu atat vederea dumneavoastra se poate agrava.

Profitati de consultatia gratuita oferita de EXPERTOPTIC! Ulterior veti aprecia faptul ca ati luat aceasta decizie si veti fi multumit de alegerile facute. Contati pe serviciile noastre – inclusiv cele de reparatii ochelari Falticeni – si pe faptul ca dorim intotdeauna sa oferim clientilor nostrii tot ce e mai bun in materie de produse dedicate unei vederi clare. Poate ca nu va dati seama cat de clar sau neclar vedeti. Consultul optometric va fi relevant in acest sens!