Contact:

Deschide Google Maps Deschide Waze

Va asteptam in magazinul nostru de optica medicala Botosani Carrefour pentru un consult!

Va confruntati des cu dureri de cap, ochii rosii si senzatii de ochi obositi? Atunci poate e cazul sa va programati neaparat la un consult medical. Magazinul nostru de optica medicala Botosani Carrefour va pune la dispozitie aparatura de ultima generatie si echipamente moderne prin care se poate stabili valoarea dioptriilor.

Dupa ce ati stabilit impreuna cu un membru al echipei noastre toate acestea veti putea trecere la configurarea ochelarilor. Va oferim o gama variata de ochelari de soare, de vedere, rame sau lentile de contact. Toate produsele poarta eticheta calitatii, fiind de la branduri de renume. 

Nu mai amanati vizita si treceti pe la magazinul EXPERTOPTIC!

Acum este momentul ideal sa ne faceti o vizita si sa beneficiati de gama variata de produse pe care o punem la dispozitia dumneavoastra. Consilierii nostrii va vor ajuta sa va alegeti ochelarii si accesoriile de care aveti nevoie. Suntem de parere ca fiecare dintre noi avem nevoie de tot ce e mai bun, atunci cand in joc este sanatatea noastra oculara, de aceea am si pregatiti pentru dumneavoastra tot ce e mai bun. Serviciile noastre de optometrie Botosani Carrefour sunt disponibile la un click distanta.

Incepeti cu primul pas si anume programati-va la consultatii ochelari Botosani Carrefour. Dupa aceasta procedura veti primi indicatii care va vor ajuta sa va alegeti corespunzator ochelarii de care aveti nevoie. Consilierii nostrii va ajuta sa va configurati o pereche de ochelari pentru a va scoate in evidenta trasaturile chipului.