Contact:

Deschide Google Maps Deschide Waze

Verificati-va dioptriile in locatia noastra, magazinul de optica medicala Botosani Calea Nationala

Bun venit la locația noastra, un alt magazin de optica medicala EXPERTOPTIC, dar unde veti  descoperi acelasi nivel de profesionalism. Va asteptam cu servicii de optometrie Botosani Calea Nationala, precum si cu o gama larga de rame de ochelari, lentile si solutii. Verificati-va dioptriile, dureza putin si este gratuit. 

In Botosani ne gasiti in doua locatii, Botosani 1 fiind magazinul in cadrul caruia veti gasi solutii complete pentru vedere optima. Suntem incantati sa va putem oferi servicii de calitate, variate. Echipa noastra este bine pregatita si va ajuta cu raspunsuri imediate. Programati-va online sau telefonic la consult Botosani 1. Fie ca este vorba de un consult de rutina, fie ca este vorba de verificarea dioptriilor echipa noastra va ofera rapiditate si promptitudine. 

Aveti vederea incetosata? Iata ce simptome ar trebui sa va grabeasca la consult 

Grabiti vizita la optica medicala daca simtiti dureri oculare, aveti vederea incetosata si experimentati mai des durerile de cap. Pacientii acuza de regula si dificultatea de a focaliza, senzatia de nisip in ochi si clipitul foarte des, avand ochi uscati adesea. 

Dupa consult puteti alege noua pereche de ochelari. Va veti bucura sa descoperiti in gama noastra rame de ochelari de  la branduri renumite. Guess, Furla, Nina Ricci sau Ana Hickmann sunt cateva dintre variante. Pe cat de multe optiuni stilistice, pe atat de variate sunt si preturile. In materie de lentile va veti bucura sa descoperiti ca in oferta noastra exista lentilele de calitate de la Rodenstock. Nu in ultimul rand, va punem la dispozitie si accesorii sau solutii speciale, precum si lentile de contact – alternativa ochelarilor de vedere. 

Nehotarati ce sa alegeti? Consilierii nostri va ajuta!