Aveti nevoie de consult optometric? Ati ajuns in locul potrivit!

Bine ati venit la EXPERTOPTIC, locul unde ne dedicam in totalitate sanatatii vizuale clientilor nostri. Suntem mandri sa oferim servicii optometrice de inalta calitate.

Ar fi bine sa nu subestimati importanta acestor consultatii. Sunt o modalitate practica, rapida si neinvaziva de evaluare a vederii si determinare a valorilor dioptriilor. La EXPERTOPTIC oferim consultatii optometrice complete si precise, care va permit sa intelegeti mai bine starea ochilor dumneavoastra si sa obtineti informatiile necesare pentru a lua decizii informate cu privire la tipul de ochelari si lentile de care aveti nevoie.

Se intampla la EXPERTOPTIC, gratuit, in oricare din locatii

Pentru doritori, aici online isi pot programa simplu si rapid un consult optometric. Incurajam aceasta metoda, eficienta pentru toata lumea. Este de preferat sa aveti o programare efectuata in prealabil, pentru a evita sa asteptati pana cand veti putea fi preluati de unul din consilierii nostri. 

Consultul optometric este gratuit, in oricare din locatiile EXPERTOPTIC. Veti fi intampinat de unul dintre expertii nostri optometristi care va examina ochii folosind aparatura din locatie, echipament de precizie. Aceasta examinare va evalua vederea dumneavoastra in doar cateva minute. Pe baza acestor informatii optometristul face recomandari personalizate. Veti avea nevoie de ochelari de vedere? In locatiile noastre puteti alege atat ramele ochelarilor, cat si lentilele potrivite, cu diverse filtre. Daca va incanta mai mult ideea lentilelor de contact, veti gasi si in acest caz solutii. 

La EXPERTOPTIC fiti siguri ca veti avea parte de o experienta profesionala si completa, cu sfaturi personalizate. Contactati-ne pentru a programa un consult optometric sau completati acest formular. Atat de simplu!

  Programul magazinului este:

  zilnic - 10:00 - 22:00L-V - 08:00 - 17:00
  S - 08:00 - 14:00
  D - inchis
  zilnic - 09:00 - 21:00L-V - 09:00 - 16:00
  S-D - inchis
  L-V - 08:00 - 17:00
  S - 08:00 - 14:00
  D - inchis
  L-V - 08:00 - 17:00
  S-D - inchis

  Va rugam sa alegeti o ora corespunzatoare pentru programare


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal