Din momentul in care va sunt recomandati ochelarii de vedere, porniti pe un drum diferit. Aceste accesorii noi de care veti depinde vin in completarea tinutelor dumneavoastra. Se presupune ca ar trebui sa va sublinieze trasaturile, sa va puna in evidenta, asadar alegerea este una care poate schimba radical look-ul. Daca mai sunteti si genul de persoana care tine cont de trendurile actuale, atunci lista de detalii de care sa tineti cont este una tot mai lunga.

Sa vedem care sunt cele mai bune rame de ochelari in 2024, tendintele din acest an si ce puteti alege.

  • Ramele colorate, un loc fruntas in topul trendurilor din acest an

Cu cat sunt mai viu colorate, cu atat ies mai mult in evidenta. Este deci o alegere a celor indrazneti. Ramele de ochelari in culori deschise pot lumina chipul mai mult decat ati crede. Stim sigur ca ramele colorate sunt la moda in 2024. Este, ce-i drept, o tendinta jucausa si poate fi in egala masura si una eleganta.

Nu sunteti siguri de o astfel de alegere? Contati pe cat sunt de versatile astfel de rame. Pot fi la fel de bine purtati cu tinute colorate sau cu cele neutre, devenind ele insele o piesa de baza din garderoba.

  • Ramele tip cat eye raman in trenduri

Moda fara sfarsit am putea spune o regasim si la gama de rame de ochelari in stil cat eye. Se pare ca de catre unii sunt mai degraba cunoscute drept ramele arlechin. Stim sigur ca si aceste tipuri de rame sunt printre cele mai cautate. Adevarul este ca nu ne-am plictisit de acest stil. Are acel ceva care le face irezistibile. Sa fie oare marginile sale inconfundabile? Sa fie liniile feminine?

In 2024 raman, deci, la mare cautare ramele cat eye cu unghiuri subtile si linii simple. Adica un stil minimalist.

  • Ramele rotunde – nimic nou sub soare si totusi ceva de actualitate

Pare ca nu spunem ceva nou, nu-i asa? In sensul in care astfel de rame sunt in magazine, sunt cautate, unele dintre cele mai versatile stiluri. Se pare ca in 2024 ocupa un loc fruntas in randul tendintelor. Daca aveti nevoie de un fashion icon ca reper din acest punct de vedere ne vedem onorati sa amintim de Iris Apfel.

Partea si mai buna este ca astfel de rame de ochelari sunt potrivite pentru aproape oricine, nu ar fi o dificultate din acest punct de vedere. Astfel de rame au ca efect vizual atenuarea trasaturilor unghiulare, liniile patrate pentru cei si cele care au maxilarul foarte proeminent sau poate zona pometilor. Despre cum se potrivesc astfel de rame la cei cu fata rotunda veti afla detalii si de aici.

Nu in ultimul rand, amintim despre ramele ochelarilor specifici anilor 70. Este o alta tendinta din acest an, care pune accent pe stilul supradimensionat si pe culorile calde. Sunt o nota vintage binevenita si versatila totodata. Amintim aici despre modelul pilot, rama metalica, ideal pentru tinutele de zi cu zi, chiar si cele office, dar la fel de bine pentru un party.

Asadar, cand v-ati hotarat sa schimbati ochelarii de vedere sau poate doar ramele acestora, consultati variantele la moda si va asteptam in oricare din locatiile noastre EXPERTOPTIC. Consilierii nostru sunt pregatiti si mereu la curent cu tot ce e nou in domeniu, incat sa va sugereze ceva in trenduri, dar mai ales care vi se potriveste. Va merita sa ne vizitati!