Alegerea unor rame de ochelari potrivite pentru fiecare dintre noi este o etapa care necesita destul de mult efort. Fiecare dintre noi doreste sa aiba ochelari care sa-l avantajeze si sa-l faca sa arate uimitor. 

Forma fetei noastre este unica, putem avea o fata rotunda, ovala, patrata sau chiar in forma de triunghi/inima. Aceste mici detalii ne fac diferiti si cu totul unici. Alegeti rama de ochelarii care va va face sa iesiti in evidenta. Aflati in cele ce urmeaza cum sa va alegeti o rama de ochelari potrivita!

Ne alegem o pereche de ochelari potrivita pentru forma fetei?

Daca v-ati intrebat acest lucru, sa stiti ca o pereche de ochelari care se potriveste in totalitate cu forma fetei dumneavoastra va va pune in evidenta. Imaginati-va ca aveti o fata rotunda si alegi o pereche de ochelari de aceeasi forma, rotunda; nu va va pune in evidenta. Acum este mult mai simplu, in cadrul oricarui magazin veti avea parte de consiliere privind aceste aspecte. Acum sa raspundem intrebarii: ce ochelari vi se potrivesc?

Ochelari cu rame groase

Daca va aflati in cautarea ramelor potrivite pentru ochelarii dumneavoastra, sa stiti ca ramele groase sunt potrivite pentru persoanele care vor sa isi accentueze anumite parti ale fetei. Perechea de rame groase in partea de sus va crea o uniformizare a fetei dumneavoastra si chiar va va face sa aratati uimitor.

Rame subtiri pentru ochelari

Ramele subtiri sunt de asemenea potrivite pentru femei. Acest tip de rame subtiri sunt delicate, chiar putin sesizabile. O pereche de ochelari care are o rama subtire va face ca fetele persoanelor care ii poarta sa arate rafinate. Acestea sunt adesea confectionate din materiale precum metalul, care este rezistent si se pot achizitiona in diverse culori.

Culoarea ramelor de ochelari este, intr-adevar, esentiala, pentru ca acesta sa se asorteze cat mai bune cu pielea dumneavoasta. Trebuie sa stabiliti de la inceput din ce material sa fie fabricata rama ochelari si ce culoare va avantajeaza. Odata ce veti stabili aceste lucruri, sa stiti ca perechea de ochelari pe care o veti alege va va face sa aratati cu totul uimitor. Accesati expertoptic.ro pentru a va programa la un consult optometric!

Lentile potrivite pentru ochelarii dumneavoastra!

Lentilele potrivite sunt extrem de importante atunci cand vine vorba de o pereche de ochelari de calitate. Daca va aflati in cautarea unor lentile care sa va protejeze ochii cat mai bine, trebuie sa tineti cont de anumiti factori. Lentilele pe care le veti alege trebuie sa aiba o protectie ridicata la ecranele computerelor, un filtru pentru lumina albastra, astfel incat ochii dumneavoastra sa fie protejati de lumina puternica. Puteti opta chiar si pentru lentilele heliomate –  care se fac fumurii atunci cand intra în contact cu soarele, astfel incat ochii dumneavoastra sa nu fie deranjati de razele solare puternice

Acum ce va mai retine? Vizitati unul dintre magazinele EXPERTOPTIC!

Alegeti rama de ochelari potrivita pentru fizionomia dumneavoastra. Tineti cont de toate sfaturile de mai sus, va vor fi un real ajutor!